donderdag 6 februari 2014

Ontdek onze nieuwe lente-/zomercollectie!

Ontdek onze nieuwe lente-/zomercollectie!De lente komt er aan! Kom eens bij ons langs om de NIEUWSTELENTECOLLECTIES dames- en herenschoenen van topmerken tebewonderen. Hier al enkele voorproefjes:

Schoenen in METALLIC tinten, zoals goud, brons, zilver en platina, zijneen grote trend bij de dames. En daar kunnen we alleen maar blij omzijn, want deze kleuren passen zich makkelijk aan bij de kleuren vanje kleding. Daarnaast zie je ook veel schoenen en PUMPS in blauw, witbeige- en nude-tinten.


Voor heren hebben we, bijvoorbeeld bij Scapa, al prachtige geklede‘cityschoenen’ gezien in warme, COGNACbruine kleuren. Deze staanbijzonder mooi in combinatie met de nieuwe trendkleurenvoor de kostuums.


Ook de nieuwe collectie handtassen is gearriveerd. Tassen zijn erin alle tinten, maar de cognackleur van NICA is toch echt weer eenschot in de roos! In één woord: prachtig!


We hebben ons ruime merkenaanbod trouwens uitgebreid. Nieuwvoor dames is CAPRICE, een modieus label uit de Wortmann-group.Net als bijvoorbeeld Tamaris en S Oliver. Naast een voortreffelijkeprijs-kwaliteitverhouding, onderscheidt Caprice zich ook metschoenen, die voorzien zijn van speciale luchtkussenzolen. Het lijktalsof je op wolkjes loopt!


Klik hier om onze website te bezoeken >>