donderdag 6 maart 2014

Nieuwe merken in ons aanbod

Nieuwe merken in ons aanbodOns assortiment schoenen werd recent uitgebreid met 4 NIEUWE MERKEN: CAPRICE, SEBAGO, RONNY en LOLA ESPELETA.

CAPRICE staat bekend om het gebruik van extra soepele ledersoorten, in combinatie met een comfortleest. Uniek aan Caprice is dat de binnenzolen voorzien zijn van een lucht-kussen, waardoor je echt het gevoel hebt op lucht te lopen! Met de pumps en sandalen van Caprice vergeet je dat je op hakken loopt! Daar droomt toch iedere vrouw van?


Bekijk het aanbod van Caprice op onze website >>


Bootschoenen zijn dit voorjaar helemaal in! Het modieuzemerk SEBAGO speelt handig in op deze fashiontrend enbiedt een prachtige collectie stijlvolle bootschoenen aanin frisse lentekleuren.


Bekijk het aanbod van Sebago in onze online shop >>


Ontdek de stijlvolle zomerse collectie van RONNY! Dezezomerslippers voor dames zijn “hand made in Belgium” envoorzien van een echte kurken zool. Optimaal draagcomforten bovendien uiterst elegant.


Bekijk het aanbod van Ronny in onze online shop >>


Binnenkort vind je bij Schoenen Fraikin ook de prachtige collectie van LOLA ESPELETA. Dit trendy Frans merk biedt modieuze en stijlvolle schoenen aan, en dit aan een voordelige prijs!


Klik hier en bezoek onze website >>