dinsdag 29 juli 2014

Nieuwe collectie herfst 2014 bij Fraikin Bilzen

Nieuwe collectie herfst 2014 bij Fraikin BilzenNu de solden grotendeels opgeruimd zijn, is het weer tijdvoor de NIEUWE COLLECTIE! En het belooft weer heel watmoois! We geven je graag een overzicht van de meest opvallende TRENDS:

Voor de DAMES zijn korte (veter-)laarsjes echt helemaal in. Wat kleuren betreft, blijft het komend najaar vrij braaf. We zien veel zwart en cognacbruin als hoofdkleuren, met hier en daar ook wat grijs. De metallictinten blijven het ook komendseizoen goed doen!


Voor de HEREN blijven city schoenen in cognacbruin nogvolop in de mode. De sportievere modellen zijn nu wat mindertrendy. Zwart is een kleur die duidelijk komt opzetten!


NIEUW BIJ FRAIKIN is het merk DONNA PIU. Dit Italiaanse fashionmerk is gespecialiseerd in elegante,vrouwelijke schoenen en laarzen. Italiaans design envakmanschap gaan samen met een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding. Check onze website of we deze modellen al in voorraad hebben, KLIK HIER!


We stellen je graag ook voor aan de nieuwe collectie REHAB voor heren. Dit creatieve, kleurrijke schoenenmerkvan Nederlandse bodem heeft trendy herenschoenen die een uniek mix zijn van klassiek en casual met sportieveelementen en details.


Ook de STOERE HERENBOOTS van CATERPILLAR zijn albij ons verkrijgbaar!


Last but not least zetten we graag nog eens ons super aanbod van GABOR schoenen en laarzen in de kijker. Als premium dealer van GABOR, kunnen we bij Fraikinaltijd een paar schoenen bijbestellen, mochten we je maat niet meer op voorraad hebben. Binnen een weekkrijgen we de bijbestelling geleverd en al die extra service is zonder extra kosten!


Klik hier en bezoek onze website >