maandag 13 oktober 2014

Trendtip: korte laarsjes van Gabor

Trendtip: korte laarsjes van GaborDé trend in schoenen voor komend najaar zijn onmiskenbaar korte laarsjes. Het Duitse kwaliteitsmerk Gabor, befaamd om haar comfortabele schoenen met modieus design, kan dan natuurlijk niet achterblijven en heeft voor komend seizoen een uitgebreid assortiment korte laarsjes voor jullie klaar gezet. Uiteraard allen voorzien van de goede pasvorm waar dit merk zo bekend voor staat, en verkrijgbaar in halve maten.

Kijk maar naar deze lederen laarsjes, met een prima hakhoogte en ritsversiering als modern accent. Helemaal stijlvol en up-to-date! Je kan deze laarsjes zowel in zwart als in (ook heel erg trendy) cognackleur bij Fraikin verkrijgen voor 100 euro.


Als premium dealer van Gabor kunnen we je naast een ruim aanbod, ook een nabestelservice op de meeste Gabor-modellen bieden. Is jouw maat bij ons niet meer in voorraad? Dan kunnen we de voorraad bij Gabor raadplegen en je favoriete schoen of laars nabestellen. Binnen een week ontvang je ze, zonder extra kosten!


Klik hier en bekijk het volledige aanbod damesschoenen van Gabor in onze webshop >