maandag 15 december 2014

Stijlvolle herenschoenen van Scapa

Stijlvolle herenschoenen van ScapaAls je mooie herenschoenen zoekt die uitblinken in kwaliteit en stijl, dan zit je bij het Belgische gerenommeerde merk Scapa goed! Je vindt in het uitgebreide assortiment, schoenen in diverse stijlen: van modern, hip en stoer tot elegant en klassiek.

Met het paar op de foto, verkrijgbaar in zwart en bruin, keert Scapa terug naar de ‘roots’. Prachtig en stijlvol door de dubbele gespsluiting. Deze schoenen hebben een dikkere zool, die zorgt voor extra stevigheid en loopcomfort. Draag ze onder een chic pak of onder een sportieve ribfluwelen broek; wat je maar verkiest! Met Scapa herenschoenen kom je altijd goed voor de dag! Bezoek onze website voor meer informatie rond prijzen, beschikbare maten of voor andere modellen van dit populaire merk > http://ift.tt/LvkGMT.


Kan je nog een paar stijlvolle schoenen gebruiken onder je feestoutfit voor Kerst of Oud en Nieuw? Om je extra in de mogelijkheid te stellen je kerst- en eindejaarsinkopen te doen, is onze winkel op zondag 21 december extra open, vanaf 13u tot 18u.


Klik hier en bekijk het volledige aanbod herenschoenen van Scapa in onze webshop >