woensdag 11 maart 2015

Comfortabel lopen op pumps van Gabor

Comfortabel lopen op pumps van GaborHet zal menig klant al wel zijn opgevallen dat we bij Schoenen Fraikin grote fan zijn van het Duitse kwaliteitsmerk Gabor. Getuige daarvan ons steeds omvangrijker aanbod Gabor schoenen. Maar dat is ook volkomen terecht! Veel van onze klanten zijn net als wij fan van Gabor schoenen. Daar vormen de super comfortabele pasvorm, de beschikbare halve maten en de verschillende breedtes het fundament voor. En bovendien gaat dit merk ook altijd met de mode mee en hanteert het correcte prijzen!

Neem deze 2 modellen pumps als voorbeeld. Gemaakt uit metallic leder in brons of blauw, wat ze allebei makkelijk te combineren maakt met een trendy lente- of zomeroutfit. Deze pump en slingback pump (open hiel) zijn verkrijgbaar in een comfortabele G-breedte. Ze hebben een hak van 5 centimeter, waardoor je elegant maar toch ook natuurlijk en gemakkelijk kan lopen.


Een hele dag zonder pijn mooie schoenen aan je voeten dragen? Dat kan met deze pumps! Eén keer proberen en je bent verkocht!


Kijk op onze website voor beschikbare maten en het volledige aanbod Gabor schoenen >