dinsdag 9 juni 2015

Geef jouw papa een Björn Borg slipper cadeau

Geef jouw papa een Björn Borg slipper cadeauAls je nog op zoek bent naar een stijlvol cadeau voor je papa op Vaderdag, dan is een paar slippers van Björn Borg misschien een goede tip! Met een schoen van dit gerenommeerde en uiterst populaire fashion-merk, scoor je zowel bij jonge, hippe papa’s als bij papa’s met een klassieke voorkeur goed.

De slippers zijn van hoge kwaliteit en hebben een casual-sportieve en moderne look. De klassieke kruisband blijft het jaar na jaar goed doen. Terecht ook, want dankzij deze gekruiste banden zitten de slippers uiterst fijn aan de voet! Deze comfortabele herenslippers combineren perfect onder een bermuda, maar kunnen ook onder een jeans gedragen worden. Ze zijn in donkerblauw of cognacbruin verkrijgbaar.

Deze slippers als cadeau? Dat is een topidee! Niet de juiste maat of model? No worries! Cadeaus kunnen bij ons binnen de 14 dagen na aankoop geruild worden. Vind je papa geen geschikte schoen om mee te ruilen, dan krijg je je geld terug!

Op onze website vind je meer informatie over deze slippers en de beschikbare maten. Ook vind je hier andere schoenen uit de zomercollectie van Björn Borg >