dinsdag 25 augustus 2015

NeroGiardini maakt op hoge hakken lopen een droom

NeroGiardini maakt op hoge hakken lopen een droomJe zag het afgelopen winter al, maar dit jaar zet de trend zich echt door: lange laarzen verdwijnen langzaamaan uit het modebeeld en ruimen baan voor korte laarsjes. Niet toevallig dat je bij NeroGiardini, het Italiaanse topmerk met een neus voor de laatste trends, dan ook heel wat enkellaarsjes kan vinden.

Wat denk je bijvoorbeeld van deze zwarte kalfslederen laarsjes, waarvan je ook een pump-variant kan verkrijgen? Prachtig kwaliteitsmateriaal, 100% ‘italian handmade’ en natuurlijk voorzien van de goede pasvorm, waarvoor NeroGiardini bekend staat. Deze schoenen zijn in halve maten verkrijgbaar, wat zorgt voor een ‘perfect fit’. Eyecatcher bij zowel de booties als de pumps, zijn de plateauzolen, die voor komend seizoen helemaal ‘in’ zijn. Je ziet ze zelfs in ‘sportieve’ vorm opduiken, met gekartelde randen in opvallende kleuren. Dat is bij deze elegante zwarte pumps en enkellaarsjes niet het geval, al wordt de hoogte van de plateauzool wel extra in de verf gezet door het gebruik van verschillende materialen.

Check onze website voor meer informatie, de beschikbare maten en de andere schoenen uit de nieuwe collectie van NeroGiardini >