maandag 12 oktober 2015

Modieuze sneakers van Gabor

Modieuze sneakers van GaborHeel veel van onze klanten zweren bij Gabor. Geen wonder ook, want als je houdt van kwaliteit, een hoog modegehalte én super-de-luxe comfort dan bedient dit Duitse topmerk je op je wenken!

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze trendy sneakers, een verderzetting van het succes van afgelopen zomer. Nu in een modieus winterjasje en afgewerkt met diverse materialen. Met dit model sneakers speelt Gabor weer heel handig en stijlvol in op de nieuwste trends: exotic ledersoorten (of prints), (nep)bont, dierenprints, metallics voor wat extra bling en platte schoenen. Neem daarbij nog eens de excellente pasvorm, beschikbaarheid in halve maten en het uitneembare voetbed en je weet dat je weer kan rekenen op het voortreffelijke Gabor-comfort!

Heb je een grote maat? Weet dan dat sommige modellen van Gabor tot maat 44 verkrijgbaar zijn. Bel of mail ons, of spring eens bij ons binnen, dan zoeken we samen met jou uit welke modellen we voor je kunnen bestellen. Binnen de week kan je ze passen, kiezen en kopen! Dat is maar één van de voordelen van het feit dat we Premium Dealer zijn van Gabor!

Kijk op onze website voor beschikbare maten en het volledige aanbod Gabor schoenen