zaterdag 3 oktober 2015

Sportieve herenschoenen van Australian

Sportieve herenschoenen van AustralianAustralian was vroeger een vaste waarde in de tenniswereld. Wie kent nog Lendl, Ivanisevic, Hamilton,…? De tennistop van weleer is groot geworden op Australians. Maar vandaag de dag heeft Australian veel meer dan alleen sportschoenen te bieden! Australian is geëvolueerd tot een fashionmerk voor trendy mannen, waarbij casual schoenen met een sportieve uitstraling de boventoon voeren. Geheel conform de trend van nu, want voor komend seizoen zijn de ‘sportieve’ cityschoenen helemaal in.

Soepele ledersoorten en de excellente pasvorm maken dat je op je Australians supercomfortabel loopt. Op de foto zie je het model ‘Brandenburgh’, met een stevige zool, warm bruine kleur, lederen binnenvoering en een uitneembaar voetbed. Kwaliteit gegarandeerd!

Op onze website vind je meer informatie en beschikbare maten. Wist je trouwens dat wij Australian schoenen tot maat 50 kunnen bijbestellen en in 3 dagen geleverd krijgen?! Kijk voor een overzicht van de Australian collectie herenschoenen voor herfst – winter 2015 op onze website