vrijdag 9 oktober 2015

Stijlvol in alle comfort met Bugatti herenschoenen

Stijlvol in alle comfort met Bugatti herenschoenenBugatti is op korte tijd uitgegroeid tot een vaste waarde in ons herenaanbod. Bugatti bewijst keer op keer dat fashion en comfort echt samen kunnen gaan. Bij Bugatti hechten ze net zo veel belang aan comfort en pasvorm dan aan trends en elegantie.

Zo hebben sommige modellen een comfortabele brede leest of zelfs een extra breedte voor maximale bewegingsvrijheid. Ook een innovatie bij Bugatti is ‘Soft Gel’, binnenzolen van gel die de druk op de hiel en je gewrichten tijdens het lopen verlichten en zo voor extra draagcomfort zorgen. Sommige modellen hebben een Hightech Insole voor optimale schokdemping. En leuk voor in de winter: bij Bugatti vind je ook herenschoenen die dankzij een Hightech Membrane water- en winddicht zijn en toch je voeten goed laten ademen en schoenen met een thermo-binnenzool tegen de koude.

Kortom, met Bugatti herenschoenen ga je niet alleen stijlvol maar ook supercomfortabel de herfst en winter tegemoet! De elegante schoenen op deze foto hebben als opvallend detail gekleurde veters. Vind je dat maar niets? Geen nood, er zit ook een extra stel veters in zwart bij. Kijk voor meer informatie en de andere modellen van de Bugatti-herencollectie op onze website