vrijdag 6 november 2015

De sneaker als hot fashionitem bij Rehab

De sneaker als hot fashionitem bij RehabSneakers waren afgelopen zomer de absolute musthave trend en blijven dat ook in de winter! Ook Rehab doet mee en heeft de sneakerlook vertaald naar een heus fashionitem. Rehab staat voor originele creaties, made in Portugal & designed in Holland. Bij dit merk vind je geen dertien-in-een-dozijn schoenen, maar echte kunstwerkjes op zichzelf.

Dit model ‘Ivy metallic sand’ is een chique damessneaker, gemaakt van ‘zandkleurig’ zacht suède in combinatie met glimmend leder. De goudkleurige fantasy-print geeft deze sneaker extra cachet en de karakteristieke ‘snake’ op de zijkant maakt meteen duidelijk dat het om een Rehab-schoen gaat. De unieke rubberen zool is super licht maar dankzij de nieuwste technieken ook uiterst duurzaam. Extra troeven zijn dat de schoenen leder gevoerd zijn en een uitneembaar voetbed hebben.

Draag je liever iets minder opvallends aan je voeten, dan is de ‘Ivy metallic nero’ wellicht meer je ding. Kijk voor meer informatie over deze sneaker of voor de andere modellen uit de wintercollectie van Rehab op onze website >http://ift.tt/LvkGMT.