zondag 27 december 2015

Nog tot eind december extra voordelig schoenen kopen bij Schoenen Fraikin

Nog tot eind december extra voordelig schoenen kopen bij Schoenen FraikinHet is altijd mooi meegenomen als je kwaliteitsschoenen van gerenommeerde merken zoals s. Oliver, Tamaris, Gabor, Rockport, Scapa, Rehab,… extra voordelig op de kop kan tikken. Voor sommigen is het zelfs een sport om in de solden de grootste koopjes te versieren. Maar bij Schoenen Fraikin hoef je niet te wachten tot het begin van de solden om extra voordelig een paar elegante, trendy winterschoenen, warme pantoffels of een mooie handtas te kopen!

Omdat we begin 2016 onze zaak in Bilzen gaan verbouwen, kan je nu al van een complete uitverkoop met superhoge kortingen genieten! Eindereeksen en restanten uit de wintercollectie van vorig jaar koop je nu aan 50% tot 60% korting. En op de nieuwe wintercollectie 2015 gelden kortingen!

It’s now or never! Dit is dé kans om nog snel een paar leuke korte laarsjes, pantoffels, schoenen of een handtas te kopen… voor jezelf of om cadeau te doen met kerst of oudejaar! En vergeet niet: ook kerstcadeaus aangekocht met korting mogen bij ons na de kerst omgeruild worden. Op onze website vind je een actueel overzicht van de beschikbare modellen en maten in de uitverkoop > http://ift.tt/LvkGMTKan je nog wel wat rekken, glazen leggers, wandpanelen, inbouwspots, zeteltjes of zo gebruiken? Loop dan gerust eens bij ons binnen want ook ons oude interieur moet weg! We doen een hele hoop gratis of tegen spotprijzen weg.