zaterdag 6 februari 2016

Comfort met een chique en modieuze uitstraling: Remonte

Comfort met een chique en modieuze uitstraling: RemonteWist je dat we in een mensenleven gemiddeld zo’n 100.000 kilometer lopend afleggen? Dan wil je toch liefst in alle comfort lopen?! Sinds een jaar hebben we de collectie van Remonte weer in ons assortiment. Dit Duitse merk weet als geen ander comfort in een modieus jasje te steken. Bij Remonte staan gezonde voeten centraal. Je geniet van extra comfort dankzij de G-breedte en het uitneembare voetbed. Maar omdat het oog ook wat wil, volgen de designers van Remonte de trends op de voet. Resultaat: mooie schoenen in actuele materialen en kleuren waarmee je zonder pijnlijke voeten door het leven kan gaan!

Op de foto zie je een topmodel uit de Remonte-collectie. Deze pump met een ideale hakhoogte van 3,5 cm is geschikt om met je eigen steunzool te dragen. Dankzij de verstelbare wreefriem vind je altijd de juiste pasvorm. Deze pump is verkrijgbaar in glanzend metallic nubuck in de kleur blauw of platina.

Op onze website vind je meer informatie over de beschikbare maten, prijzen en andere modellen uit de Remonte-collectie > http://ift.tt/20OPSbU