dinsdag 22 maart 2016

Gabor lederwaren: kwaliteit en modieus

Gabor lederwaren: kwaliteit en modieusGabor is bij ons in de winkel één van de absolute lievelingsmerken. Dit Duitse schoenenmerk staat al meer dan 60 jaar synoniem voor kwaliteit en comfort gecombineerd met een trendy uitstraling. ‘Gaborkwaliteit’ wordt dit ook wel eens genoemd: Gabor stelt de allerhoogste eisen aan ieder paar schoenen dat de fabriek uitgaat… en dat is meteen ook de reden waarom dit merk is uitgegroeid tot één van de grootste en populairste schoenenfabrikanten in Europa.

Maar wist je dat dit merk niet alleen damesschoenen maakt? Gabor brengt ook al enige tijd een prachtige handtassenlijn met bijpassende portemonnees en portefeuilles op de markt. Ook hier kan je weer rekenen op de vertrouwde ‘Gaborkwaliteit’. Hoogwaardige materialen, een verfijnde afwerking met oog voor details, een voortreffelijke prijs-kwaliteitverhouding en een bijzonder modegevoel, maken de handtassen en klein lederwaren van Gabor tot absolute musthaves!

Op de foto hiernaast zie je enkele portemonnees uit de nieuwe collectie van Gabor voor lente – zomer 2016. Verkrijgbaar in de trendy, neutrale kleuren van dit moment: grijs, bruin en taupe. Ontdek de nieuwe collectie nu al in onze totaal vernieuwde winkel in hartje Bilzen of kijk voor meer informatie alvast op onze website