maandag 23 februari 2015

Nieuwe lentecollectie 2015 en nieuwe merken

Nieuwe lentecollectie 2015 en nieuwe merkenDe LENTE is in aantocht! Kijk jij er ook al naar uit om je helemaal in het nieuw uit te dossen? Om je nieuwe lenteoutfit helemaal af te maken, kom je natuurlijk eens bij Fraikin te Bilzen langs!

Onze winkel is weer tot de nok gevuld met de NIEUWSTE COLLECTIES voor LENTE – ZOMER 2015! We hebben ons assortiment van de populaire merken GABOR en NERO GIARDINI nóg verder uitgebreid. En daarnaast verwelkomen we ook nog heel wat NIEUWE MERKEN, zoals het Duitse comfortmerk REMONTE en de Italiaanse fashionmerken DONNA CAROLINA en DONNA PIU.


Om in ons uitgebreide aanbod je keuze te kunnen maken, zetten we graag een aantal TRENDS op een rijtje:


Voor de DAMES bepalen platte schoenen en sneakers / runners het modebeeld! Maar natuurlijk vind je ook weer prachtige pumps, sandalen en enkellaarsjes terug. Materialen zoals nubuck en suède zijn helemaal in. Metallic kleuren zoals goud, zilver en brons doen het nog steeds goed en worden komend seizoen aangevuld met diverse nude- en pasteltinten.


Het schoenenaanbod voor de HEREN is uitermate divers: sportief en gekleed: alles kan! Wat kleuren betreft, blijven cognac en zwart toppers!


Graag tot binnenkort in onze winkel! Of bekijk onze nieuwe collecties alvast online!


Klik hier en bekijk het aanbod in onze webshop