maandag 15 februari 2016

Dé summer essential van Tamaris: pumps

Dé summer essential van Tamaris: pumpsZe zijn er weer, de elegante pumps van Tamaris! Als er één soort schoenen echt niet mag ontbreken in je schoenenkast, dan is het wel een paar pumps. Dé ultieme essential pump is een zwarte, al kan je met een gekleurde of een lichte pump in de zomer ook niet verkeerd.

Deze tijdloze pumps van Tamaris, verkrijgbaar in beige of zwart, kan je werkelijk overal bij dragen. Onder een chique feestoutfit, een mantelpak voor op het werk, een zomers kleedje en zelfs onder een jeans… De fijne hak en mooie neus zorgen voor extra vrouwelijkheid en elegantie en dat is altijd goed! Fans van dit Duitse kwaliteitsmerk weten het al langer dan vandaag: Tamaris is een echte hakkenspecialist. Al is de hak enkele centimeters hoog, toch kan je er nog uiterst comfortabel op lopen! Dus ben je nog op zoek naar een stijlvol paar pumps, dan bevelen we deze pumps warm aan!

De verbouwingswerken schieten erg goed op. Begin maart zal onze totaal vernieuwde zaak haar deuren openen. We houden je via e-mail en Facebook op de hoogte van de werken en van de precieze datum van de heropening! Vóór het zover is, zullen de grootste verbouwingswerken achter gesloten deuren plaatsvinden en is onze winkel vanaf midden februari tijdelijk gesloten. Maar geen nood: online kan je steeds bij ons terecht! Surf naarhttp://www.schoenenfraikin.be, bekijk onze nieuwe collectie, maak op je gemak je keuze en bestel of reserveer. Ben je niet zeker van de maat of het model? Je kan online gereserveerde schoenen altijd op afspraak komen passen.

Kijk voor meer informatie over deze pumps en de andere modellen uit de nieuwe Tamaris-collectie op onze website