donderdag 18 februari 2016

Dé zomerschoen: ballerina’s

Dé zomerschoen: ballerina’sHeerlijk comfortabel, lekker licht en ze passen onder bijna elke outfit: ballerina’s zijn voor veel vrouwen dé musthave zomerschoen! Ballerina’s vind je dan ook in de lente- en zomercollecties van de meeste schoenenmerken terug. En Gabor vormt daar uiteraard geen uitzondering op. Dit Duitse kwaliteitsmerk is de laatste jaren niet meer weg te denken van het schoenentoneel. Wie schoenen van Gabor heeft gehad, komt ervoor terug. Gabor staat voor hoogwaardige afwerking, ultiem comfort, diverse stijlen, halve maten, perfecte pasvorm, scherpe prijzen… deze combinatie is uniek!

In het assortiment vind je onder andere deze 2 ballerina’s, verkrijgbaar in blauw of beige, met een klein hakje van 3 cm. Ideaal voor als je wel graag comfortabel loopt, maar toch ook een beetje hoogte wilt. Het strikje zorgt voor de originele ballerina-look.

De verbouwingswerken schieten erg goed op. Begin maart zal onze totaal vernieuwde zaak haar deuren openen. We houden je via e-mail en Facebook op de hoogte van de werken en van de precieze datum van de heropening! Vóór het zover is, zullen de grootste verbouwingswerken achter gesloten deuren plaatsvinden en is onze winkel vanaf midden februari tijdelijk gesloten. Maar geen nood: online kan je steeds bij ons terecht! Surf naarhttp://www.schoenenfraikin.be, bekijk onze nieuwe collectie, maak op je gemak je keuze en bestel of reserveer. Ben je niet zeker van de maat of het model? Je kan online gereserveerde schoenen altijd op afspraak komen passen.

Op onze website vind je meer informatie over deze ballerina’s en de andere topmodellen uit de nieuwe collectie voor lente-zomer 2016 van Gabor > http://ift.tt/1PTDMWN