maandag 29 februari 2016

Stijlvolle Rehab herenschoenen met een rebels tintje

Stijlvolle Rehab herenschoenen met een rebels tintjeStijlvolle Rehab herenschoenen met een rebels tintje

Rehab is een Nederlands merk dat zichzelf niet zo serieus neemt, maar de kunst van het creëren van kwaliteitsschoenen des te meer. Dit merk brengt schoenen met een heel eigen identiteit op de markt. Modieus maar met een rauw tintje en een flinke dosis rock ’n roll rebelsheid. Maar Rehab creëert ook zeer stijlvolle herenschoenen, zoals je hiernaast op de foto kan zien.

Bij de creatie van de schoenen selecteert Rehab mooie, hoogwaardige duurzame ledersoorten uit Portugal, Spanje of Italië. Zo gebruiken ze vaak natuurlijk gekleurde leders in de collectie. Dit geeft de schoenen extra karakter. Kortom, Rehab is echt een topmerk dat staat voor hoogwaardige kwaliteitsschoenen met een goede pasvorm en een eigen unieke stijl, waarvan je jarenlang plezier zal hebben.

Bij Schoenen Fraikin kunnen we Rehab modellen bestellen tot maat 50! Binnen de week krijgen we ze geleverd! Kom eens langs in onze totaal vernieuwde winkel of kijk voor meer informatie over dit model of de andere schoenen uit de Rehab-collectie al eens op de website