zaterdag 27 februari 2016

Wedge sneakers van Tamaris

Wedge sneakers van TamarisDe wedge sneaker, oftewel de sneaker met ingebouwde sleehak, belooft ook komend seizoen een succesnummer te worden. Met een wedge sneaker heb je the best of both worlds: het comfort en gemak van een sneaker en de extra lengte en elegantie van een hak.

Geen wonder dat dit model van Tamaris dan ook zo populair is. Deze wedge sneaker heeft een elegante belijning en geeft een slanke voet en dat is ook onmiskenbaar het succes van dit model. Tamaris heeft deze wedge sneaker voor komende lente en zomer beschikbaar in twee trendy kleuren: beige of bruin nubuck in combinatie met metallic stof in dezelfde kleuren. Zoals je van dit Duitse kwaliteitsmerk gewend bent, zijn niet alleen de looks maar zeker ook de pasvorm weer helemaal top!

De verbouwingswerken schieten erg goed op. Begin maart zal onze totaal vernieuwde zaak haar deuren openen. We houden je via e-mail en Facebook op de hoogte van de werken en van de precieze datum van de heropening! Vóór het zover is, zullen de grootste verbouwingswerken achter gesloten deuren plaatsvinden en is onze winkel vanaf midden februari tijdelijk gesloten. Maar geen nood: online kan je steeds bij ons terecht! Surf naarhttp://www.schoenenfraikin.be, bekijk onze nieuwe collectie, maak op je gemak je keuze en bestel of reserveer. Ben je niet zeker van de maat of het model? Je kan online gereserveerde schoenen altijd op afspraak komen passen

Kijk op onze website voor alle informatie over dit model of de andere modellen uit de nieuwe collectie van Tamaris