zondag 21 februari 2016

Tijdloze klasse: cityschoenen van Scapa

Tijdloze klasse: cityschoenen van ScapaHet gerenommeerde Belgische merk Scapa staat voor kwaliteit en klasse van de bovenste plank. Kijk maar eens naar deze Scapa cityschoenen voor heren. Je kan ze perfect aan onder een kostuum naar een feest en zakelijke meeting, maar ze staan eigenlijk net zo goed onder een eerder casual outfit. Deze klassieke veterschoenen, verkrijgbaar in blauw en bruin, geven extra cachet aan elke outfit. De schoenen zijn van hoogwaardig soepel leder gemaakt; dat zie je direct. Ze bieden bovendien kwaliteit tot in de kleinste details. Vandaar ook de luxe-uitstraling! Hou je van stijlvolle, modieuze schoenen met een comfortabele pasvorm en een chique uitstraling, dan raden we je deze cityschoenen van Scapa zeker aan.

De verbouwingswerken schieten erg goed op. Begin maart zal onze totaal vernieuwde zaak haar deuren openen. We houden je via e-mail en Facebook op de hoogte van de werken en van de precieze datum van de heropening! Vóór het zover is, zullen de grootste verbouwingswerken achter gesloten deuren plaatsvinden en is onze winkel vanaf midden februari tijdelijk gesloten. Maar geen nood: online kan je steeds bij ons terecht! Surf naarhttp://www.schoenenfraikin.be, bekijk onze nieuwe collectie, maak op je gemak je keuze en bestel of reserveer. Ben je niet zeker van de maat of het model? Je kan online gereserveerde schoenen altijd op afspraak komen passen.

Kijk op onze website voor meer informatie over deze schoenen of de andere modellen uit de nieuwe herencollectie van Scapa