zaterdag 12 maart 2016

Onmisbaar: een paar stijlvolle comfortabele pumps van Paul Green

Onmisbaar: een paar stijlvolle comfortabele pumps van Paul GreenOnmisbaar in iedere schoenenkast is een goed paar pumps. Pumps zijn eigenlijk altijd goed: voor een kantoordag, een diner, een feestje, een terrasje in de stad, een dagje shoppen… Je kan pumps onder elke outfit dragen: van een mantelpak tot een jeans, kleedje of zelfs een short. Voorwaarde is wel dat je een paar pumps vindt waarop je comfortabel en pijnvrij kan lopen. Zo’n pumps zijn deze van Paul Green.

Dit model zit al een tijdje in de basiscollectie van dit van origine Duitse schoenenmerk, dat bekend staat om haar vakmanschap, stijl en uitstekende pasvorm. En dat is ook terecht want deze pumps zien er niet alleen uitermate stijlvol uit, maar zitten ook super comfortabel! Echt zo’n pump waarmee je kilometers in stijl kan afleggen. Vaak gekopieerd, maar nooit geëvenaard! Ook wat looks betreft zit het met deze pumps meer dan goed. De modieuze plateauzool, één van de schoenentrends voor komend seizoen, geeft extra hoogte zonder dat je aan comfort en stabiliteit moet inboeten. Voor komend seizoen is dit model verkrijgbaar in zacht suède in de trendkleuren ‘washed blue’ of ‘light grey’!

Ervaar het zelf! Stap eens onze totaal vernieuwde winkel binnen en verwen je voeten met deze absolute toppers op het gebied van klasse, comfort en allure! Op onze website vind je alle informatie over dit model en de andere schoenen uit de nieuwe collectie van Paul Green voor de lente – zomer 2016