woensdag 16 maart 2016

Modieuze enkellaarsjes van NeroGiardini

Modieuze enkellaarsjes van NeroGiardiniHet is al enkele seizoenen één van de musthaves: enkellaarsjes! Ook voor komende lente en zomer kunnen de korte laarsjes weer uit de kast! Het Italiaanse topmerk NeroGiardini heeft ook nu weer heel wat leuke enkellaarsjes in de collectie zitten. Kijk maar eens naar deze exemplaren op de foto.

Speciaal voor de lente en de zomer krijgen ze een extra luchtige look door de gelaserde uitsparingen: een mooie eyecatcher! Wat ook weer direct opvalt is de hak. Maar geen nood; laat het maar aan hakkenspecialist NeroGiardini over om ervoor te zorgen dat je ook op hoge(re) hakken nog uitermate comfortabel kan lopen! Let bijvoorbeeld ook op de lichte plateauzool; deze geeft niet alleen extra lengte en stabiliteit maar is ook nog eens super modieus!

Deze elegante enkellaarsjes kan je in onze totaal vernieuwde winkel in de kleuren licht taupe en zwart verkrijgen. Mooie, neutrale kleuren die je met heel veel kleuren outfits kan combineren. Kom eens langs of kijk voor meer informatie over deze en de vele andere modellen uit de topcollectie van NeroGiardini al eens op onze website