zaterdag 19 maart 2016

Rockport: comfort en stijl voor hem en haar!

Rockport: comfort en stijl voor hem en haar!Nadat heren al jaren kunnen genieten van het ultieme comfort van Rockport schoenen, hebben sinds kort ook de dames de mogelijkheid om het super-de-luxe loopcomfort van Rockport te ontdekken.

Rockport is in 1971 in een klein stadje in Massachusetts begonnen vanuit de visie van een vader en zijn zoon om klassieke cityschoenen te maken met hetzelfde comfort als sneakers. Samen presenteerden ze de allereerste geklede herenschoenen met geïntegreerde sporttechnologie. Deze unieke combinatie staat nu nog meer dan ooit centraal: in 2006 is Rockport een samenwerking aangegaan met de Adidas-groep en sindsdien zit de unieke Adiprene-technologie in iedere Rockport heren- én damesschoen verweven. Het resultaat: stijlvolle, elegante en zelfs geklede schoenen met ongeëvenaard topcomfort, net alsof je op sportschoenen loopt!

Ook voor komend lente- en zomerseizoen heeft Rockport voor hem en haar weer een modieuze, eigentijdse collectie samengesteld, waarbij trends en comfort hand in hand gaan. Op de foto zie je slechts een paar modellen uit de collectie: een trendy mocassin in pastelroze voor haar en een bruine casual-sportieve cityschoen voor hem. Ontdek deze en nog veel meer prachtexemplaren uit de nieuwe collectie van Rockport in onze totaal vernieuwde winkel in Bilzen of kijk voor meer informatie ook al eens op onze website